От името на Сдружение на потърпевшите от ЧСИ и Съдебната система – „Солидарност“, български и много други европейски граждани и компании, ние апелираме за помощ и незабавна намеса.

В продължение на 12 години български граждани, живущи в България или в чужбина и чужденци с имущество в България стават жертва на Частни Съдебни изпълнители и на Българската правосъдна система. От издаването на Гражданско Процесуалния Кодекс през 2008г. над 600 000 българи само за Софийския Районен Съд са пострадали, почти всички в порочно провеждано заповедно производство, а за страната са над 2 милиона, поради незаконни действия, извършени и продължаващи от съдебните изпълнители в грубо нарушение на правото на ЕС.

С настоящето обръщение и приложенията към него се обръщаме към ВСИЧКИ, поради неотложността на проблема и поради огромния грабеж, постоянните и продължаващи измами и престъпления, довели до унищожаване на човешки съдби и застрашаващи бъдещи потърпевши, ако не бъде сложен НЕЗАБАВЕН КРАЙ.

 

Днес, на 23.07. Сдружение на потърпевшите от ЧСИ и съдебната система “Солидарност” подаде като Апел за незабавна помощ и съдействие към ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ И БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУЦИИ, във формата на “ЖАЛБА/ ПЕТИЦИЯ/ СИГНАЛ/ ИСКАНЕ” с подпис и печат, с приложени доказателства под формата на линкове и сканирани документи.

ЗА ПРЕГЛЕД НА ЖАЛБАТА, ПЕТИЦИЯТА, СИГНАЛЪТ, И ИСКАНЕТО С ПОДПИС И ПЕЧАТ ПРИЛАГАМЕ СЛЕДНИЯТ PDF ФАЙЛ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ КАЧЕН И КАТО СТАТИЯ

Жалба, Петиция, Сигнал, Искане, с подпис и печат

ЗА ПРЕГЛЕД НА ЖАЛБАТА, ПЕТИЦИЯТА, СИГНАЛЪТ, И ИСКАНЕТО С ПОДПИС И ПЕЧАТ ПРИЛАГАМЕ СЛЕДНИЯТ ФАЙЛ НА WORD, ЗА ДА ИМАТЕ НАЛИЦЕ НУЖНИТЕ ИМЕЙЛ АДРЕСИ

Жалба, Петиция, Сигнал, Искане

Получихме потвърждение от вице-президента на комисия LIBE, или „Комисия на Европейския Парламент по граждански свободи, правосъдие и Вътрешни работи“ покрай контакт с офиса на Президента на Европейския Парламент, чрез връзка с Лис Казин, както и благодарение на личен контакт и телефонни разговори с българския евродепутат Елена Йончева:

АПЕЛЪТ НИ Е ДОСТИГНАЛ ДО ОФИСИТЕ И ИМА ИЗВИКАНО СПЕШНО СЪБРАНИЕ НА КОМИСИЯТА, КОЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДА НА ПЪРВИ И ВТОРИ СЕПТЕМВРИ! ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ МАТЕРИАЛИ И ОПЛАКВАНИЯ НА ТЕЗИ ИМЕЙЛИ:

 

Juan Fernando LÓPEZ AGUILAR juanfernando.lopezaguilar@europarl.europa.eu

Maite PAGAZAURTUNDÚA maite.pagaza@europarl.europa.eu

Pietro BARTOLO pietro.bartolo@europarl.europa.eu

Emil RADEV emil.radev@europarl.europa.eu

Magdalena ADAMOWICZ

magdalena.adamowicz@europarl.europa.eu

biuro@adamowiczmagdalena.pl

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА,

elena.yoncheva@europarl.europa.eu

 

СКАНИРАНИТЕ ДОКУМЕНТИ НЯМАМЕ ПРАВО ДА ПУБЛИКУВАМЕ, НО ЕТО ПОСОЧЕНИТЕ ЛИНКОВЕ:

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

Вашият коментар