Kiril Stamenov  – СБОГОМ, ПРИЯТЕЛИ, БЛИЗКИ И КОЛЕГИ …

В БЪЛГАРИЯ НЯМАЛО СМЪРТНА ПРИСЪДА?!
Не е вярно!
Аз Бях осъден без призовка, без предупреждение, без право на защита в съда за имот който от години не е мой на запор на двете ми инвалидни пенсии (българска и австрийска) от ЧСИ С. Х. – рег.№ …., от гр. София, ул. …………… №46 която нито вдига телефона си който е предоставила, нито е възможно да я откриеш в офиса и на посочения адрес!
Тя ме е осъдила на смърт – без пари за лекарства, лечение, химио и радиотерапия, без средства за елементарни, човешки битови нужди и храна… Това е смъртна присъда и явен геноцид спрямо хората с увреждания в бивша България! И не съм само аз – 50% от българите са осъдени без право на защита в съда, без предупреждение!
В цяла Европа, САЩ и всички други държави всеки има право да бъде призован в съда, да има официален или служебен защитник, да има право да обори обвиненията срещу себе си с документи и доказателства, след което съдът решава дали е виновен или невинен. Така е в цял свят!
ТА В БЪЛГАРИЯ НЯМАЛО СМЪРТНИ ПРИСЪДИ?
Има и още как! ЧСИ С. Х. в момента си прекарва щастливо лятото с моите инвалидни пенсии, забавлява се с моите и на други осъдени от нея българи с пари, които аз по всички български закони не дължа никому!
В МОЯТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ ИМА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ БЕЗ ДА ТЕ ПРИЗОВАВАТ В СЪДА, БЕЗ ПРАВО НА АДВОКАТСКА ЗАЩИТА – БЪЛГАРСКИЯ ИНВАЛИД И ПЕНСИОНЕР ПРОСТО СА ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ БЕЗ ПРАВО НА ЗАЩИТА И ОБЖАЛВАНЕ! СБОГОМ …

Вашият коментар