23/04/2021

ДА ВИ ПОТРЕПЕРЯТ МАЛКО КАНЧЕТАТА, ХУБАВЦИ ТАКИВА

До всички български евродепутати

alexander.yordanov@europarl.europa.eu

angel.dzhambazki@europarl.europa.eu

andrey.kovatchev@europarl.europa.eu

andrey.novakov@europarl.europa.eu

andrey.slabakov@europarl.europa.eu

asim.ademov@europarl.europa.eu

atidzhe.alieva-veli@europarl.europa.eu

eva.maydell@europarl.europa.eu

elena.yoncheva@europarl.europa.eu

emil.radev@europarl.europa.eu

tsvetelina.penkova@europarl.europa.eu

ivo.hristov@europarl.europa.eu

ilhan.kyuchyuk@europarl.europa.eu

iskra.mihaylova@europarl.europa.eu

petar.vitanov@europarl.europa.eu

radan.kanev@europarl.europa.eu

sergei.stanishev@europarl.europa.eu

 

От името на Сдружение на потърпевшите от ЧСИ и Съдебната система – „Солидарност“, български и много други европейски граждани и компании, ние апелираме за помощ и незабавна намеса.

В продължение на 12 години български граждани, живущи в България или в чужбина и чужденци с имущество в България стават жертва на Частни Съдебни изпълнители и на Българската правосъдна система. От издаването на Гражданско Процесуалния Кодекс през 2008г. над 600 000 българи само за Софийския Районен Съд са пострадали, почти всички в порочно провеждано заповедно производство, а за страната са над 2 милиона, поради незаконни действия, извършени и продължаващи от съдебните изпълнители в грубо нарушение на правото на ЕС.

С настоящето обръщение и приложенията към него се обръщаме към ВСИЧКИ, поради неотложността на проблема и поради огромния грабеж, постоянните и продължаващи измами и престъпления, довели до унищожаване на човешки съдби и застрашаващи бъдещи потърпевши, ако не бъде сложен НЕЗАБАВЕН КРАЙ.

С настоящето обръщение също така се молим за конферентно участвие чрез директно видеоизлъчване на събирането на Комисията LIBE в началото на Септември.

Събирали сме доказателства за българската корупция, а същото съобщение е изпратено на английски към всеки един член на Комисията LIBE и връзките с обществеността към тях.

Получихме подкрепа и директен контакт от няколко члена на Комисията, които не са българи.

Получихме директна връзка чрез телефон, имейл и даже лична среща преди време с депутат, който сега е от Комисията ECON, Комисия за разследване на икономически афери.

До там се стигна. Няма да споменаваме имена, защото сме поели ангажимент за конфиденциалност.

Моля да отговорите НЕЗАБАВНО и покажете отношение към въпроса. По какъв начин ще се ангажирате и участвате? По какъв начин ще си свършите работата? Нашата е свършена, но можем и да продължаваме. Ако нямаме подкрепа от български евродепутати, нямаме проблем да се свързваме и с други такива.

Имаме контакти от над 35 страници, към които доставяме съобщения и доказателства, имаме преводачи за всички нужни европейски институции и медии. Ако не получим отговор от вас, вече получаваме отговори от други власти.

Оставям ви с четири документа за видеоконференцията, но преди това

Задължително обърнете внимание на апелът, който изпратихме миналата седмица и с който спечелихме първите контакти, който в момента се превежда на английски, испански, португалски и немски, за да се препраща към още повече контакти, включително от главни лица от протестите:

ЛИНК

Вашият коментар