вт. ное. 12th, 2019

Мисия и цели

Сдружение на потърпевшите от Частните Съдебни Изпълнители и съдебната система – СолидарностСдружение „Солидарност“

 

 

е създадено с цел защита правата на гражданите, поставени в положение на длъжници или пострадали по друг начин от неправомерни действия на частните съдебни изпълнители или други лица, работещи в правораздавателната система в страната.

Нашата мисия е бъдейки граждански коректив, да следим за спазването на законността; да оказваме помощ, съдействие и подкрепа на гражданите чрез разпространяване на информация; правна помощ на национално и наднационално ниво; постоянен диалог с всички национални и европейски институции и неправителствени организации; предприемане на действия за иницииране на законодателни промени и всички законни начини за защитаване правата на всеки българин в борбата му срещу ЧСИ-та, банки, монополи, топло-разпределителни дружества, частни колекторски фирми и всички други търговски структури, поставени в привилегировано пред обикновения човек положение.

Ние осъзнаваме, че битката може да бъде спечелена, само ако сме единни! Затова, ако желаете да ни помогнете във войната, то можете да се присъедините към нашата организация, като попълните заявлението на гърба и го изпратите на нашия имейл:

 office@sd-solidarnost.com ;    sdsolidarnost@gmail.com   или го донесете на място в офиса ни, намиращ се на адрес:

гр. София-1000,  ул. Пиротска 5, ет.3, оф.7

Първоначалната встъпителна вноска е 5,00 лв, а годишния членски внос – 20,00 лв, които могат да бъдат платени и в последствие на място или преведени по банковата сметка на дружеството, която може да бъде открита на уеб сайта ни:   www.sd-solidarnost.com или на   www.facebook.com/sdsolidarnost/

Към този момент към сдружението работят над 30 от най-добрите адвокати, специализирали се в заповедното и изпълнителното производство, като членството в дружеството ви гарантира постоянни консултации и/или завеждане на дела, както и присъединяване на вашия индивидуален случай към нашите многобройни петиции, подадени към европейската комисия и европейския парламент. Също така с нас работят и голям брой специалисти по наказателно право, с които непрестанно подготвяме и следим движението на жалби към прокуратурата за незаконни действия от страна на магистрати и ЧСИ.

Ако сте пострадали и искате да се възползвате от нашата първоначална безплатна консултация, то заедно със заявлението ни изпратете копие от частното гражданско дело в районния съд и копие от делото при ЧСИ, което се заплаща съответно по т. 8 от тарифата на ЧСИ – 12,00 лв с ДДС, а в съда – по 0,10 лв. на страници, като обикновено едно дело е от порядъка на 30 до 50 страници, между 3,00 и 5,00 лв с ДДС/.

„Сдружение на потърпевшите от частните съдебни изпълнители и съдебната система – Солидарност“

ЕИК: 205319885,

Банкова сметка: BG50RZBB91551009768687;

РайфайзенБанк, BIC: RZBBBGSF