22/04/2021

Зов за помощ до БТВ и др.

Срещу безчинствата и безобразията на ЧСИ Стоян Якимов – Зам. председател на КЧСИ

Във връзка с нашумели скандали по медиите, относно ИЗМАМИ със ЗАПИС НА ЗАПОВЕД и в потвърждение на това, че СКАНДАЛНОТО нарушение на закона се корени в ОТКАЗА от правосъдие и въведени порочни практики в „прогнилия кораб“ – Районен съд София, както и в други съдилища в страната от ГД “Покана за Доброволно изпълнение” внесохме ПЕТИЦИЯ, ЖАЛБА, СИГНАЛИ и др. документи, показващи утвърдени порочни практики на всички участващи в процесите по ЗАПОВЕДНОТО ПРОИЗВОДСТВО по ГПК.

Изобличаващите материали са изпратени до всички ресорни български и европейски институции с искане за спиране на произвола от страна на съдилища, частни съдебни изпълнители /ЧСИ/ и всички участващи в процеса по ОГРАБВАНЕ на български и чужди граждани без съд и присъди.

Всички изпратени писма и сигнали към институциите можете да видите тук, и върнатите отговори от тук.

В тях става дума за установени трайни нарушения, извършващи се от районните съдилища при прилагането на Заповедното производство по глава 37 от ГПК, изразяващо се в неиздаване на задължителни съдебни актове – Разпореждания и невръчването на съдебни книжа в това производство. Изложеният проблем е от изключително значение за спазване на гражданските права и баланс във функционирането на гражданския оборот в България, тъй като фрапиращите проблеми в Заповедното производство по ГПК докараха хиляди български граждани до положение да са клошари в собствената си Родина, след като имотите и жилищата им бяха продадени на безценица от ЧСИ.

За да се сложи край на това безобразие и беззаконие, е много важно то да бъде широко отразено в публичното пространство и да се мобилизира максимална обществена нетърпимост към него, за да разберат най-накрая ресорните български институции, че замитането на този важен обществен проблем под килима не може да продължи повече. При сегашното състояние на съдебната ни система, както и въобще на политическата и административна среда в България, без достатъчно медиен и обществен натиск за решаването на проблема не можем да разчитаме на това, че той ще бъде решен.

Запознайте се с приложените писма и сигнали, и ако искате и можете, подкрепете усилията ни.

В конкретният случай търсим Вашето съдействие като медия, която да помогне да спрем безчинствата на ЧСИ Стоян Якимов – зам. председател на Камарата на частните съдебни изпълнители, като липса на контрол от институциите ни.

Потърпевшите съм аз Ивайло Павлов Илиев, адв. Светла Миланова, Димка Желязкова и Николинка Григорова, които сме готови да застанем с лицата си пред камера и да разкажем и предоставим допълнителни доказателства за незаконно образуваните и водени срещу нас изпълнителни дела от ЧСИ.

Молим за Вашето съдействие за отразяване  незаконно връчване на разпределение на суми,  утре 01.03.2017г. /сряда/ от 17.00 часа в кантората на ЧСИ Стоян Якимов, находяща се в гр. София, ул. „Д-р Г. Вълкович“  №3, на което ще присъстват  адв. Светла Миланова и адв. Владислав Янев. На място може да се установи, че по делата липсват документи и ЧСИ самоуправства.

Приемете това, като Зов за помощ!!!

Призовка за предявяване на разпределение – ЧСИ Ст. Якимов

Протокол от ЧСИ Ст. Якимов

Протокол за разпределение – ЧСИ Ст. Якимов

Документи на Ивайло Илиев по дела свързани с ЧСИ Стоян Якимов:

Сигнал – жалба срещу ЧСИ Ст. Якимов и адв. дружество “Токушев и съдружници” – 1 част

  • фактура за консултантски услуги от адв. дружество “Токушев и съдружници”

Сигнал – жалба срещу ЧСИ Ст. Якимов – 2 част

Сигнал – жалба срещу ЧСИ Ст. Якимов – 3 част

Вашият коментар