23/04/2021

КРАХА НА ПРАВОСЪДНАТА НИ СИСТЕМА ПРЕДСТОИ СЕПТЕМВРИ НА ИЗСЛУШВАНЕ ПРЕД ЕП

epaselect epa08282665 A general view of a plenary session of the European Parliament debating on the novel coronavirus Covid-19 outbreak, in Brussels, Belgium, 10 March 2020. Due to the novel coronavirus Covid-19 emergency, the plenary session has been reduced to one day. EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

КРАХА НА ПРАВОСЪДНА НИ СИСТЕМА И ИЗОБЛИЧАВАНЕТО ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ е започнал и продължава. Очаква се изслушване на спешно извикано събиране на Комисията LIBE спрямо разследване на тази система на 01. и 02.09.2020г. 

 

Покрай нанесения и в последните няколко месеца силно изразен смут към едни своеволия продължаващи от години, на повърхността се появиха тези шкафчета с пари, хотелски стаи, закрити съдебни заседания, атакуващи фундаменталните граждански и даже човешки права, които уж са ни гарантирани. Или пък може би са изникнали лични имоти и лични плажове, защитавани като Царски дворци. Или пък са пребивали зверски студент пред цяла тълпа почти до смърт? Това не е ли диктатура?

И какво има в тъмната, скрита за всеки, дори подсъдимия, дори вече осъдения, стаичка? Стаичката на Частния Съдебен изпълнител или адвоката, която вече не се знае дали е стая за броене на пари, дали е за броене на съмнително висок стандарт имитации на жени? Или е някаква друга мутренска безвкусна секта? Може и пилешки крилца да се ядат, може и да е просто тоалетна? Знае се само че там се подписват документи, осъждат се хора, които не знаят че биват подлагани на съд и не получават правото си да се борят.

Когато човек не получава правото си да се бори той ще се бори и още. И тази борба ще излезе на улиците. И ще излезе с действия, пробивайки стените на стаичките и на сектите им. И затова борбата ще продължи и пред Министерския съвет и пред Парламента, и пред централните банки. По улиците, да стигне и пред Съдебната палата. Да стигне и пред Софийски Районен съд, където се колят хора без тяхното знание. Но трябва да стигне и в стаите и в документите, с които се мачкат човешките ни права! И да се види, и да се разбере!

Ще апелираме! Апелирахме и ще продължаваме! Ще сезираме, както сме сезирали!

 

От името на Сдружение на потърпевшите от ЧСИ и Съдебната система – „Солидарност“, български и много други европейски граждани и компании, ние апелираме за помощ и незабавна намеса.

В продължение на 12 години български граждани, живущи в България или в чужбина и чужденци с имущество в България стават жертва на Частни Съдебни изпълнители и на Българската правосъдна система. От издаването на Гражданско Процесуалния Кодекс през 2008г. над 600 000 българи само за Софийския Районен Съд са пострадали, почти всички в порочно провеждано заповедно производство, а за страната са над 2 милиона, поради незаконни действия, извършени и продължаващи от съдебните изпълнители в грубо нарушение на правото на ЕС.

Апелираме пред всички!

Апелирахме пред всички и продължаваме!

Сезираме изгнилата подигравка с правата ни!

С правата и на професори, и на психолози, и на бившите пилоти и честни строители на домове като инж. Ивайло Илиев!

 

Изпратихме петиция и към любимия ни премиер, говорещ за икономика от джипа си.

 

Запознайте се, не се помирявайте пред една обвързана, престъпна система, която ви управлява и изсмуква животите и даже се подиграва директно! Образовайте се и се запознайте за да го разпространите, както те си разпределят милионите от банковите ви сметки!

Запознайте се с това че тече разследване за тази корупция от Европейския парламент и Европейската „Комисия на Европейския парламент по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи“ Ако ви се счита дълго, прочетете „граждански свободи“ и се запитайте имате ли такива? И после прочетете „правосъдие“ и се запитайте ИМАМЕ ЛИ такова?

Изслушването го има тук. И тук е следващото

Апелът с разкритата корупция от нас, която можем да споделяме е тук.

Но тази информация трябва да се разпространява а не да стихва!

Разкривайте и вие!

Споделяйте разкритото и вие за да не ви бият децата, жените, и всички останали хора, за които ви е грижа!

Интересувайте се от правата си за да не ги мачкат!

Ще има събиране на Комисията LIBE и на втори август, за да се документира какво е разкрито.

Тази информация беше потвърдена и от българката европейски депутат Елена Йончева.

Какво можете и вие да документирате?

Намерихме начините, по които и вие може да го направите, обръщайки се към правилните институции по правилните начини. Ето всички нужни контакти тук.

Няма да се отказваме и няма да предаваме когато събираме спешно изслушване по средата на лятната им ваканция!

Февруари месец 2021г. Европейския парламент ще отсъди!

А вие ако искайте си чешайте ушите и да не ви пука че до няколко месеца можете да подобрите качеството си на живот!

 

Цветан Ганчев, разследващ журналист;

 

Вашият коментар