Прочетохте интересни статии, които ги няма на други места, нали така? Това е така, защото цялото общество се страхува “да тръгне” срещу съдебната система – освен нас! Освен това тези хора не знаят правата си, а за жалост не се и интересуват от тях. Защо!? До кога!? До кога българските институции ще действат както решат, а не се позовават за законите? До кога същите тези институции ще издават невалидни документи, защото УМИШЛЕНО пропускат точки, че и цели членове от законите?  До кога ще мълчим и ще си правят каквото си поискат с нас?

     По дадени въпроси може да се запознаете в сайта, като прочетете статиите, също така има и препратки към youtube каналът ни, в който както тук, така и там има също толкова интересни и разобличаващи неща, за които всеки мълчи и никой не дава гласност!

YouTube

     Ако вие искате да се присъедините към нас и да воюваме заедно и еднакво, с цел постигане на ефективни правни действия и уличаване на престъпниците, може да го заявите като се свържете с нас на посочените контакти.

e-mail: nod-ivaylo@abv.bg

Телефон: 0876671109; 0883737001

One thought on “Обръщение към пострадалите от ЧСИ и съдебната система”

Вашият коментар